+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

Metabond Race 0w50

Descriere:

Acest ulei are vascozitatea ultra larga de 0W50, care ofera performante excelente atat la temperaturi foarte ridicate cat si la temperaturi foarte reduse. Acest ulei este destinat în special pentru motoare cu capacitate cilindrica mare si la masini de curse de mare performanta.

Caracteristici speciale:

Ulei de motor sintetic pentru motoare pe benzina.

Daca folosim o masina cu motor performant sau cu capacitate cilindrica mare la temperaturi ridicate si în conditii grele, motorul are nevoie de un ulei sintetic cu capacitati exceptionale de stabilitate termica si contra oxidarii.

Acest ulei este 100% sintetic, cu vascozitate ultra larga 0W50, cea ce ofera performante mai bune la pornirea la rece în conditii de iarna, iar la temperaturi ridicate filmul de ulei oferã protectie exceptionala.

Protectie înalta împotriva oxidarii si împotriva depunerii cenusii:

Datorita compozitiei speciale, acest ulei are stabilitate exceptionala împotriva oxidarii si formarii cenusii, chiar si la temperaturi ridicate, este indicat în special la piesele în miscare ale turbosuflantelor, care functioneaza la temperaturi ridicate.

Protectie înalta pentru axa cu came:

Pastreaza filmul de ulei chiar si la temperaturi ridicate, la viteze mari, si în conditii de functionare extreme. Ofera protectie excelenta împotriva uzurii la axa cu came, unde conditiile de lubrifiere sunt cele mai grele. Are stabilitate termica foarte buna, care rezulta un motor curat, împiedica depunerea de calamine.

Corespunde celor mai noi specificatii API:

Performanta uleiului Metabond Race 0W50 este certificat de specificatia SM, este eliberata de Institutul American de Petrol (API), si corespunde standardului pentru cel mai nou ulei de motor.

Folosirea:

Ulei de motor pentru motoare pe benzina, în primul rand pentru conditii de curse.

Este recomandat pentru autoturisme sport cu capacitate cilindrica mare, la autoturisme performante, masini de curse.

Date caracteristice:

Calificativ: RG/API SM
Vascozitate SAE: 0w50
Culoare: Portocalie
Densitate (15°C) g/cm3: 0.847
Punct de fierbere (COC) : °C 232
Vascozitate chinematica:
40°C mm2/s 104
100°C mm2/s 18,0
Vascozitate: 192
Punct de curgere °C –45.0
TAN mgKO H/g 2.3
TBN (HCl) mgKOH/g 6.4
Culoare: (ASTM) L3.0

Fabricat in Japonia

PRODUSUL NU ESTE PE STOC

Comanda

race-0w50
Scroll to Top