+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

COMANDĂ

NOU - Acum poti comanda orice produs cu optiunea '' DESCHIDERE COLET LA LIVRARE ''.  Verifici produsul inainte de a plati la curier. Serviciul este oferit de Fan Courier si Cargus Courier. Specifica '' LIVRARE CU VERIFICARE ''  cind faci comanda online sau telefonic.
  De ce sa cumparati Online de pe acest site ?!

1. Este comod, simplu si rapid, economisiti timp. Nu trebuie sa iesiti din casa si nu trebuie sa stati la cozi sau sa faceti cumparaturile in aglomeratie. Puteti achizitiona orice pe indelete, din fata calculatorului;

2. Nu trebuie sa fiti prezent atunci cand se livreaza produsul, in special daca adresa de livrare este cea de la serviciu.

3. Aveti GARANTIA ca nu primiti in colet altceva (cartofi, caramizi) decit ceea ce ati comandat - PRODUSE METABOND ORIGINALE.

SECRETUL AFACERII NOASTRE CA SI PARTENERI METABOND CONSTA IN GRIJA PERMANENTA FATA DE CLIENTI SI PARTENERI, LIVRAREA PROMPTA A PRODUSELOR IN ORICE LOCALITATE IN MAXIM 24 ORE.

PROFITATI DE AVANTAJUL COMENZILOR ONLINE CU LIVRAREA PRIN COURIER, PRIMITI MARFA DIRECT ACASA SAU LA LOCUL DE MUNCA CU GARANTIA ACHIZITIONARII PRODUSELOR ORIGINALE CU DOAR UN SINGUR EMAIL SAU APEL TELEFONIC.

PENTRU COMENZILE SUB 400 RON, LIVRAREA SE FACE PRIN CURIER SAU POSTA ROMANA CONTRA UNEI TAXE DE 18 RON.

Tot ce avem nevoie numele (Companiei) dumneavoastra, Adresa de livrare, un Telefon de contact iar produsele insotite de documente fiscale (Factura) vor ajunge in max 24 ore la sediul Firmei, Acasa sau la Locul de munca prin Fan Courier, sau 2-3 zile prin Posta Romana. Plata se face ramburs la curier sau Oficiul Postal.

 

AVEM O RETEA DE PARTENERI ACTIVI IN APROAPE TOATE JUDETELE TARII - LIVRAREA GRATUITA IN DOAR CITEVA ORE.

URGENT URGENT URGENT ! CAUTAM PARTENERI SERIOSI IN TOATE JUDETELE TARII, PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE SERIOASE CARE DORESC SA ISI DEZVOLTE O AFACERE IN DOMENIUL ADITIVILOR, TRATAMENTELOR SI ULEIURILOR METABOND, ACORDAM ASISTENTA.

DESCHIS "NON STOP", 24/7, INTRATI IN LEGATURA CU NOI PENTRU DETALII PRODUSE, EXPEDIERE, PRETURI , ETC...

Pentru a evita intirzierile de livrare si confirmarea valorii coletelor dumneavoastra, va rugam trimiteti comanda pe emailul companiei la eugencoman@yahoo.com sau ne puteti contacta telefonic pentru mai multe informatii.

Persoana de contact Eugen Coman - Manager Metabond Constanta.

Tel: ORANGE: 0744-354-644; VODAFONE: 0735-333-099;  

Nu stiti care produs este util pentru masina dvs? Discuta online cu Eugen pe Whatsapp:

Scroll to Top