+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

COMANDĂ

NOU - Acum poți comanda orice produs cu opțiunea '' DESCHIDERE COLET LA LIVRARE ''.  Verifici produsul înainte de a plăti la curier. Serviciul este oferit de Fan Courier si Cargus Courier. Specifică '' LIVRARE CU VERIFICARE ''  când faci comanda online sau telefonic.


De ce să cumpărați Online de pe acest site ?!

1. Este comod, simplu și rapid, economisiți timp. Nu trebuie să ieșiți din casă și nu trebuie să stați la cozi sau să faceți cumpărăturile în aglomerație. Puteți achiziționa orice pe îndelete, din fața calculatorului.

2. Nu trebuie să fiți prezent atunci când se livrează produsul, în special dacă adresa de livrare este cea de la serviciu.

3. Aveți GARANȚIA că nu primiți în colet altceva (cartofi, cărămizi) decât ceea ce ați comandat - PRODUSE METABOND ORIGINALE.

SECRETUL AFACERII NOASTRE CA ȘI PARTENERI METABOND CONSTĂ ÎN GRIJA PERMANENTĂ FAȚĂ DE CLIENȚI ȘI PARTENERI, LIVRAREA PROMPTĂ A PRODUSELOR ÎN ORICE LOCALITATE ÎN MAXIM 24 ORE.

PROFITAȚI DE AVANTAJUL COMENZILOR ONLINE CU LIVRAREA PRIN COURIER, PRIMIȚI MARFĂ DIRECT ACASĂ SAU LA LOCUL DE MUNCĂ CU GARANȚIA ACHIZIȚIONĂRII PRODUSELOR ORIGINALE CU DOAR UN SINGUR EMAIL SAU APEL TELEFONIC.

PENTRU COMENZILE SUB 400 RON, LIVRAREA SE FACE PRIN CURIER SAU POȘTA ROMÂNĂ CONTRA UNEI TAXE DE 18 RON.

Tot ce avem nevoie: numele dumneavoastră, Adresa de livrare, un Telefon de contact, iar produsele însoțite de documente fiscale (Factură) vor ajunge în max 24 de ore la sediul Firmei, Acasă sau la Locul de muncă prin Fan Courier, sau 2-3 zile prin Poștă Română. Plata se face ramburs la curier sau Oficiul Poștal.

AVEM O REȚEA DE PARTENERI ACTIVI ÎN APROAPE TOATE JUDEȚELE ȚĂRII - LIVRAREA GRATUITĂ ÎN DOAR CÂTEVA ORE.

URGENT ! CĂUTĂM PARTENERI SERIOȘI ÎN TOATE JUDEȚELE ȚĂRII, PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE SERIOASE CARE DORESC SĂ ÎȘi DEZVOLTE O AFACERE ÎN DOMENIUL ADITIVILOR, TRATAMENTELOR ȘI ULEIURILOR METABOND, ACORDĂM ASISTENȚĂ.

DESCHIS "NON STOP", 24/7, INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI PENTRU DETALII PRODUSE, EXPEDIERE, PREȚURI , ETC...

Pentru a evita întârzierile de livrare și confirmarea valorii coletelor dumneavoastră, va rugăm trimiteți comandă pe emailul companiei la eugencoman@yahoo.com sau ne puteți contacta telefonic pentru mai multe informații.

Persoana de contact Eugen Coman - Manager Metabond Constanta.

Tel: ORANGE: 0744-354-644; VODAFONE: 0735-333-099;  

Dacă nu știți ce produs ar fi potrivit pentru mașina dvs., vă aștept cu un mesaj pe Whatsapp la unul dintre numerele afișate mai sus.

Scroll to Top