+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

Partener Metabond

parteneriat

Poți deveni PARTENER METABOND:  Condiția de a deveni partener este plata unei taxe de înregistrare de 170 Lei și, totodată, achiziționarea din produsele din lista de produse actuală, la un pret redus, de minim 150 de puncte.

Condiția pentru menținerea unui contract de cumpărător de partener nu se modifică (achiziționarea de produse în valoare de 286 de puncte pe an).

După cumpărarea setului colaborator sau cardului de cumpărator permanent și semnarea contractului de colaborare, veti beneficia de discount 30% față de prețul produsului și de câștigurile enumerate în regulamentul de colaborare.

AFACEREA PROPRIU-ZISĂ

Produsele Metabond sunt comercializate în general în sistem MLM, bazându-se pe experiența personală. Îndrumăm cumpărătorii la folosire și comercializare. Marile companii au început să treacă la această distribuție, fiindcă prin consultanța directă cu beneficiarii, au mai mulți clienți satisfăcuți.

Sistemul se bazează pe încredere si simplitate, pentru că la pornire nu este nevoie de: capital, angajați sau spatiu comercial, pricepere, timp de lucru fix, ci doar de voință și perseverență.

Munca colaboratorilor este facilitată de prezentări, instructaje, seminarii. Prin creșterea legăturilor colaboratorilor, rețeaua se dezvoltă, devenind de nivel de țară și de scară internațională.

Consolidarea conexiunilor interumane, promovarea comercială și edificarea lanțului de distribuție constituie o activitate captivantă și creativă. Aceasta reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru cei care doresc să aducă schimbări pozitive în viața lor. Afacerea Metabond contribuie la îmbunătățirea calității vieții pentru zeci de mii de indivizi, oferind posibilitatea fiecăruia de a adopta o gândire responsabilă și de a acționa în beneficiul comun al tuturor.

CĂUTĂM COLABORATORI ÎN VEDEREA DEZVOLTĂRII AFACERII ÎN TOATĂ ȚARA !!!

Scroll to Top