+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

Partener Metabond

parteneriat

Poti deveni PARTENER METABOND:  Condiția de a deveni partener este plata unei taxe de înregistrare de 170 Lei si, totodata, achiziționarea din produsele din lista de produse actuală la un pret redus de minim 150 de puncte.

Condiția pentru menținerea unui contract de cumparator de partener nu se modifica (achiziționarea de produse în valoare de 286 de puncte pe an).

Dupa cumpararea setului colaborator sau cardului de cumparator permanent si semnarea contractului de colaborare, veti beneficia de discount 30% fata de pretul produsului si de castigurile enumerate în regulamentul de colaborare.

AFACEREA PROPRIU-ZISA

Produsele Metabond sunt comercializate în general în sistem MLM, bazandu-se pe experienta personala. Îndrumam cumparatorii la folosire si comercializare. Marile companii au început sa treaca la aceasta distributie, fiindca prin consultanta directa cu beneficiarii, au mai multi clienti satisfacuti.

Sistemul se bazeaza pe încredere si simplitate, pentru ca la pornire nu este nevoie de:

• capital
• angajati
• spatiu comercial
• pricepere, timp de lucru fix, numai vointa si perseverenta.

Munca colaboratorilor este facilitata de prezentari, instructaje, seminarii. Prin largirea legaturilor colaboratorilor, reteaua se largeste, devenind de nivel de tara si de scara internationala.

Extinderea legaturilor între oameni, comercializarea si construirea lantului de desfacere este o munca interesanta si creativa. Este o posibilitate mare pentru cei care vor sa-si schimbe viata pozitiv.
Afacerea Metabond ajuta zeci de mii de oameni pentru a avea o viata decenta, asigura posibilitatea pentru fiecare de a gandi si a actiona responsabil pentru fiecare dintre noi.

CAUTAM COLABORATORI IN VEDEREA DEZVOLTARII AFACERII IN TOATA TARA !!!

Scroll to Top