+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

DESPRE

METABOND este un produs care, datorită proprietăților sale excepționale, înnobilează suprafețele metalice în contact, expuse frecării, dar nu modifică calitatea fizico-chimică a uleiului.

DE CE METABOND?

În majoritatea sistemelor, aproximativ un sfert din energia generată prin combustibil se disipează prin frecare rezultată din mișcare, transformându-se în energie termică, din care doar o mică parte poate fi eficient utilizată. METABOND reduce această pierdere prin frecare cu până la 60%. Prin aditivii săi sub presiune, METABOND reacționează chimic cu metalele, rafinând propriul său material. O suprafață de protecție extrem de dură și netedă rezultată în acest fel rezistă la deteriorare în condiții de frecare intensă, prevenind "frecarea mixtă" și oferind condiții ideale pentru uleiurile lubrifiante și pelicula de ulei. Înnobilarea suprafeței metalice asigură o lubrifiere sigură, facilitează funcționarea internă a motorului și mișcarea pieselor, generând astfel o creștere semnificativă a performanței echipamentului și economii de combustibil.

Nivelul de zgomot al motorului scade imediat în mod semnificativ. Prin utilizarea produselor METABOND, nivelul de zgomot și temperatura de funcționare sunt reduse semnificativ. Utilizarea înnobilatorului de suprafețe metalice METABOND, fie de la început în cazul motoarelor noi, fie ulterior pentru echipamentele uzate, garantează o durată de viață extinsă. Folosirea acestui produs elimină problemele de pornire la rece și oferă un efect de protecție chiar și în condiții de scădere parțială a nivelului de ulei pe termen scurt sau de pierdere completă a presiunii uleiului.

Pe lângă îmbunătățirea lubrifierii, înnobilatorul de suprafețe metalice și nanoceramica optimizează problemele de scurgere, reducând semnificativ emisiile nocive și consumul potențial de ulei. Datorită nanotehnologiei, ceramica poate fi inclusă și în filtrele super fine. Uleiurile de motor tratate cu METABOND își mențin calitățile pentru perioade mai îndelungate, iar conținutul ridicat de antioxidanți previne îmbătrânirea uleiului, contribuind astfel la extinderea intervalului de schimbare a uleiului și, implicit, la reducerea poluării mediului provocată de uleiul uzat.

Scroll to Top