+40 733-266-604 ; +40 763-019-671 ; +40 744-354-644

Metabond EVO USX 5W30

Ulei de motor cu economie de combustibil produs cu tehnologie sintetică de ultimă oară, destinat motoarelor pe benzină cu injecție directă și turbocompresoare. Ulei de motor special conceput pentru a controla riscul "LSPI" pentru cele mai recente motoare General Motors și Ford.
LSPI este compus din inițialele termenului Low-Speed, Pre-Ignition înseamnând fenomenul de aprindere timpurie la rotații scăzute. Fenomenul LSPI este procesul de combustie anormală la viteză mică care se manifestă în mod special la motoarele supraalimentate cu cuplu ridicat, de dimensiuni reduse. Este vorba despre aprinderea amestecului la rotații scăzute, accelerație bruscă, accelerare puternică care nu este declanșată de scânteia bujiei, ci este rezultatut unei autoaprinderi înainte de scânteie. Această aprindere neplanificată provoacă grave defecțiuni în funcționarea motorului și daune semnificative în componentele individuale ale motorului.
Ulei de motor sintetic cu ecomonie de combustibil, oferind protecție excepțională împotriva uzurii și depunerilor.
    Potrivit pentru cele mai solicitante condiții de conducere, stil de conducere sportiv, porniri frecvente la rece, conducere urbană și autostradă.  
  • API: SN PLUS
  • ILSAC: GF-5
  • General Motors: Dexos1 ™ Gen 2
  • FORD: WSS-M2C 946-A
  • CHRYSLER: MS-6395
  Origine: EU  

Ambalaj: 1 L - Pret: 49 Lei
Ambalaj: 5 L - Pret: 225 Lei

Comanda
Scroll to Top